Szerintem lehet, inkább kacagjunk, mint sírjunk....

Tíz dolog, ami arra utal, hogy gazdasági válság van....

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. Megváltoznak a márkaemblémák (lásd egy picivel fennebb)

2. Kedvenc autódat megveheted 30% kedvezménnyel és a megszokott 3 év helyett 7 év garanciát kapsz rá. (Legalább megtudtuk a reálisabb árat)

3. A híradó első 3 híre pénzügyi jellegű. (Tüntetnek a miniszterelnökök ellen  - mintha ők tehetnének róla. - igen jól látod, pénzügyi)

4. A híradóban a 4. hír is pénzügyi jellegű. (”Megválik 3000 alkalmazottjától a [...........] a szakszervezetek tárgyalni akarnak” - igen ez is az)

5. A szőke nők barnára festetik a hajukat, bízván abban, hogy így megtarthatják az állásukat. (Ha főnök lennék biztos nem jutna eszembe, hogy Évike egy hete szőke volt. Legalább is fentről )

6. Az év első két hónapjában történt annyi bankrablás, mint máskor egész évben. (Ha már sok embernek bevált…)

7. Az IMF lesz a kormányok válságkezelő programjának első szava. (Hitelbe bukott bele a gazdaság  - vegyünk fel hitelt! ) 

8. A hírportálok menüjében nagybetűvel  megjelenik a “VÁLSÁG” opció. (Nehogy lemaradjunk róla)

9. Mindenkiből gazdasági szakember lesz és tudja az ok-okozati összefüggéseket. (Okosat én is tudok mondani, nem biztos, hogy hasznos).

10. A TV-ben már csak a Bankok reklámjai váltják egymást. (Ki ver a másikra nagyobb kamatot? - úgy is a betétes szívja meg)

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kukucska.blog.hu/api/trackback/id/tr171583304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krisztinaaa 2009.12.08. 15:30:12

a crisisler nagyon profi es az apple:))
süti beállítások módosítása